Програму UKRAVIT Finance розширили на фінансування дронів

20 липня 2021, 14:15 2853

Отримати все необхідне для забезпечення агросезону відтепер ще простіше: адже компанія UKRAVIT спільно з OTP Bank оновила програму UKRAVIT Finance, і тепер аграрії мають можливість одержати кошти на придбання дронів.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Сучасне агровиробництво вимагає дедалі більше новітніх ресурсів, і наше спільне з партнерами завдання — забезпечити аграріям лояльні та комфортні умови для їх придбання. Ми намагаємося максимально розширити спектр продуктів і сервісів, які можуть знадобитися нашим клієнтам для ефективного господарювання та одержання стабільно високих прибутків», — відзначає CFO UKRAVIT Олександр Ільїн.

«Безумовно, програма UKRAVIT Finance — це найкраще фінансове рішення, яке є на банківському ринку України. OTP Bank одним із перших приєднався до UKRAVIT Finance, надаючи фінансування під заставу аграрних розписок. Влітку цього року ми розширили можливості програми на фінансування дронів. Перевагою цієї пропозиції є відсутність необхідності оформлювати дрони у заставу та страхувати їх, фінансування надається під заставу аграрних розписок, а в сумі до 3 млн грн — взагалі без застави», — зазначає керівник «ОТП Агро Фабрика» Іван Єрко.

Вигідність цих умов оцінили ті, хто вже встиг ними скористатися.

«З компанією UKRAVIT ми співпрацюємо вже не перший рік, зокрема користувалися й фінансовою програмою UKRAVIT Finance, — розповідає засновник ФГ «Перлина Турії» Володимир Яренчук. — А цього року придбали з її допомогою ще й дрони. Справа в тому, що років зо 5 тому я почав досліджувати питання, як менше топтати поля, на яких посіяний ріпак. І вивчивши американський досвід, дійшов висновку, що найкращий вихід із ситуації — проводити обробки за допомогою дронів. Вже спробували вносити таким чином фунгіциди та десиканти і результатом задоволені. Плануємо навіть запросити сусідів і провести для них семінар із використання дронів, щоб вони самі змогли оцінити, як з їхньою допомогою можна суттєво заощадити кошти».