Стартував перший молодіжний фермерський інстамарафон

31 травня 2021, 13:58 3168

В Україні розпочався перший молодіжний фермерський #інстамарафон, учасники якого — молоді фермери під час прямого ефіру з в. о. міністра аграрної політики та продовольства України у 2019 р. Ольгою Трофімцевою розповідатимуть про свій досвід, проблеми та нестандартні ситуації фермерського життя.

«Марафон #інстафермер — це цикл прямих ефірів в Instagram з молодими фермерами та фермерками абсолютно нового формату, які поки що взагалі знаходяться не на «радарах» суспільства чи держави. Це буде формат неформального та живого спілкування про реалії малих фермерів-початківців», — розповіла AgroPortal.ua Ольга Трофімцева.

Участники #інстафермер молоді фермери-початківці, які почали розвивати свій бізнес через соціальні мережі. Напрямки зайнятості фермерів дуже різнопланові — вирощування та продаж саджанців, перцю, мікрозелені, телят, розвиток агротематики в соцмережах.

За словами Ольги Трофімцевої, мета #інстамарафону — разом популяризувати агропродовольчий сектор серед молоді і показати, що починати агробізнес — не страшно.

«Агро — це цікаво, це новий стиль життя і додана вартість як для фермера, так і для суспільства в цілому. Молодих фермерів має з'являтись більше в усіх куточках країни, в усіх сферах: від скотарства до розсадництва», — зазначає Ольга Трофімцева.


Для довідки: Старт марафону 3 червня. Прямі ефіри з кожним учасником марафону будуть проходити на сторінці agro.marathon

Долучайтеся до #інстамарафон. Участь безкоштовна.