Silage Workshop: подія для ефективного тваринництва

26 липня 2021, 14:29 2417

В серпні компанія LNZ Group проведе для сільгоспвиробників Silage Workshop, під час якого аграрії зможуть дізнатися про технології вирощування та заготівлі силосної кукурудзи UNIVERSEED для отримання високоякісного силосу.

Про це AgroPortal.ua повідомив менеджер з розвитку агротехнологій в центральному регіоні LNZ Group Леонід Чорний.

«Під час заходу насамперед ми продемонструємо силосні гібриди кукурудзи UNIVERSEED північноамериканської селекції. На полях господарства «Острійківське» висаджено 5 гібридів: S2610/EXPG600 (ФАО 260), S3825 (ФАО 380), S3909 (ФАО 390) S4210 (ФАО 420) та S4211/EXPG607 (ФАО 440). Буде продемонстровано, в якому стані знаходяться посіви, який вигляд вони мають у технічній фазі дозрівання на силос: гібриди повинні мати повністю зелене листя та стебло, качани кукурудзи повинні бути молочно-воскової стиглості», — розповідає Леонід Чорний.

За його словами, в рамках Silage Workshop технікою компанії Konkord буде проведено збирання кукурудзи в силосну масу, а також продемонстровано технології заготівлі силосу та закладки силосної ями.

«В господарстві «Острійківське» знаходиться «розумна ферма», яка працює за інноваційними технологіями, що дозволяє мінімізувати людський фактор при різних технологічних процесах. Тож всі учасники заходу зможуть оцінити та побачити результат роботи такої ферми. Тобто, під час Silage Workshop буде надана повна інформація, починаючи від підбору потрібного силосного гібриду кукурудзи до оцінки ефективності тваринницької ферми», — зазначає Леонід Чорний.

N.B. UNIVERSEED: силосные гибриды для прибыльного животноводства

Silage Workshop відбудеться на базі ТОВ «Острійківське» (Київська обл., Білоцерківський р-н, с. Острійки). Дата проведення: 12/13 серпня (точну дату уточнюйте у менеджерів LNZ Group).

Зареєструйтесь для участі в Silage Workshop або ж зверніться до представника LNZ Group у своєму регіоні.