Експерт: Розкрадання сільгосппродукції зупинить автоматизація процесу зважування

05 квітня 2019, 10:40 2019

Дуже поширеним явищем є розкрадання зерна під час транспортної та складської логістики, зокрема під час його зважування. Сьогодні існує безліч способів махінацій зі зважуванням зерна, а контроль цього процесу не завжди стовідсотково ефективний.

Про це повідомив заступник генерального директора компанії «КОДА» Олексій Семенець, пише «ПроАгро Груп».

«Крадіжки та шахрайство є одними з найбільш болісних питань у аграрній сфері. І, що найгірше, зустрітись із подібними проблемами можна на будь-якому етапі виробництва, купівлі чи продажу агропродукції», — зазначає Олексій Семенець.

За його словами, компанія «КОДА» пропонує обладнання і технології, що забезпечують точне зважування продукції, вимірювання рівня, автоматизований контроль та облік транспортних і товарних потоків при операціях отримання та відвантаження сировини або готової продукції.

«Захист від крадіжок під час зважування сільгосппродукції може забезпечити впровадження сучасних цифрових технологій зважування та організації повністю автоматизованих пунктів зважування», — переконаний Олексій Семенець.


Для довідки: конференція «Ризики та протидія шахрайству» відбудеться 16 квітня в Києві за адресою: пр-т Героїв Сталінграда, 10-Д, Київський Гольф Центр. Організатор компанія «ПроАгро Груп».