Дні поля DLG-2019 присвятять здоров'ю ґрунту

01 березня 2019, 14:00 3411

Щорічна виставка технологій рослинництва «Міжнародні дні поля в Україні»/International Field Days Ukraine пройде 19-21 червня 2019 року в смт Дослідницьке, що на Київщині.

У режимі реального часу тут можна буде ознайомитись з новітніми агротехнологіями та обмінятися досвідом з експертами та колегами-аграріями, говориться у повідомленні організаторів.

Як зазначається, аграрії на цьогорічний захід зберуться під лейтмотивом «Здоров'я ґрунту — запорука стабільних врожаїв». Організатори хочуть звернути увагу виробничників на ощадливе господарювання та можливості суттєво підвищити продуктивність завдяки дбайливому ставленню до землі.

«Досягти цього допоможуть експоненти — оригінатори сучасних сортів, добрив і засобів захисту рослин, провідні світові виробники сільськогосподарської техніки та послуг, запрошені експерти й успішні міжнародні та українські практики. Вони нададуть інформацію про те, як оптимально інтегрувати сучасні технології та засоби виробництва в системи рослинництва, щоб забезпечити стабільні високі врожаї», — інформують організатори.

В попередній програмі заходу: доповіді та подіумна дискусія «Здоров'я ґрунту як запорука стабільних врожаїв»; спеціальні експозиції «Ґрунтовий профіль: як оптимізувати структуру ґрунту», «Бочка Лібіха та лімітуючі фактори», «Диджиталізація: експертні системи, консультаційна допомога, автоматизація процесів»; демонстраційні покази, у т.ч. «Випробовування стійкості штанг обприскувачів» (фокус на листове підживлення) та індивідуальні покази ґрунтообробної та посівної техніки.

Також в рамках проекту: воркшопи «Диференційоване внесення азотних добрив по N-сенсору», «Інжекторна техніка для внесення рідких мінеральних добрив», «Дозування поживних речовин під час внесення мінеральних добрив обприскувачем: налаштовуємо форсунки», «Правильне поводження з технікою для ефективного внесення мінеральних добрив»; спецпроекти та конкурси: гра «Агроквест», конкурс «Польова борня молодих агрономів» в рамках конкурсу «Кращий молодий агроном 2019» (головний приз — поїздка на AGRITECHNICA 2019), проект «Університет на полі».

Усі зацікавлені компанії та організації можуть представити свою продукцію та послуги на майданчику виставки «Міжнародні дні поля в Україні 2019».

Більше інформації на сайті та на сторінці у Facebook.

З питань участі та умов співпраці звертатись до Юлії Бондаренко, тел.: (09-33) 52-88-65, е-mail: у[email protected].


Для довідки: ТОВ «ДЛГ Україна» — підприємство DLG e.V. (з нім. — Німецьке сільськогосподарське товариство). Основні напрямки діяльності: моніторинг інформації, обмін досвідом і розповсюдження знань; тестування продуктів харчування, засобів виробництва, сільгосптехніки, кормів, добрив; організація міжнародних спеціалізованих виставок: AGRITECHNICA, EuroTier, Energy Decentral, PotatoEurope, DLG-Feldtage в Німеччині, Opolagra в Польщі, Agraria та AgriPlanta в Румунії тощо.

IFWexpo Heidelberg — дочірня структура DLG — досвідчений організатор виставок сільського господарства, харчової промисловості та деревообробки. Географія включає Україну, Росію, Казахстан, Іран, Узбекістан, Таїланд і Китай.