Дні поля DLG: обприскувач намалює рекордну вишиванку

11 червня 2019, 15:24 2558

Найбільшу вишиванку в Україні намалюють на Міжнародних днях поля DLG в Україні найнестандартнішим способом, використовуючи обприскувач.

Встановлювати рекорд і малювати найбільшу вишиванку в Україні буде самохідний обприскувач BERTHOUD RАPTOR, йдеться у повідомленні організаторів.

Встановлення рекорду відбудеться 19 червня, о 10:30, в смт. Дослідницьке, Васильківський район, Київська область. Рекорд буде зафіксовано експертами Національного реєстру рекордів України.

«Метою акції є наочна демонстрація можливостей нашого обприскувача — працювати за запрограмованою картою-завданням та використовувати пофорсуночное вмиканя та вимикання», — коментує представник BERTHOUD в Україні Олена Пельтек.  

У свою чергу директор «ДЛГ Україна» Юлія Бондаренко зазначила, що диференціювання — основа точного землеробства та майбутнє сільського господарства.

«Поширення знань про сучасні технології є головною задачею нашого заходу і така нестандартна демонстрація допомагає нам привернути увагу аграріїв до цієї важливої теми», — додала вона.

Реєстрація на подію за посиланням

З питань акредитації преси звертатись до: Юлія Бондаренко, тел. (09-33) 52-88-65, е-mail: у[email protected]. Для представників ЗМІ буде організовано трансфер з Києва.

Більше інформації про Міжнародні дні поля DLG в Україні на сайті на сторінці у Facebook. www.mdpu.com.ua та 


Для довідки: ТОВ «ДЛГ Україна» — підрозділ DLG e.V. (з нім. — Німецьке сільськогосподарське товариство). Основні напрямки діяльності: моніторинг інформації, обмін досвідом і розповсюдження знань; тестування продуктів харчування, засобів виробництва, сільгосптехніки, кормів, добрив; організація міжнародних спеціалізованих виставок: AGRITECHNICA, EuroTier, Energy Decentral, PotatoEurope, DLG-Feldtage в Німеччині, Opolagra в Польщі, Agraria та AgriPlanta в Румунії тощо.