Аграрний бізнес в стилі Online: УКАБ запускає вебінари

17 березня 2020, 14:32 2301

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» 18 березня 2020 року спільно з UCABevent проводить перший онлайн-семінар на тему «Бізнес в стилі Online» та цим розпочинає нову сторінку у комунікації членів клубу, експертів, політиків.

Темою першого онлайн-семінару стала тема «Бізнес в стилі Online», яка є дуже актуальною у сучасному світі, особливо у тривожний час карантину, зазначають організатори. За даними Global Workplace Analytics, кількість людей, що працюють віддалено, за останні 15 років зросла на 140%. В той же час стали з'являтися компанії, які функціонують та координуються тільки у дистанційному режимі.

Значна частина українських та іноземних компаній у зв'язку з обмежувальними заходами також переходить на віддалений режим роботи. Разом з ним постають нові запитання, виклики та проблеми. Відповісти на них допоможуть експерти.

Спікерами онлайн-семінару стануть голова ради директорів аудиторської фірми «Аксьонова та партнери», екс-заступник міністра фінансів України Олена Макеєва, та заступник генерального директора компанії ІМК з проектного управління Андрій Загорулько.

У ході вебінару експерти детально розглянуть основні аспекти організації роботи бізнесу в режимі віддаленого доступу основних співробітників, головні акценти управління активами та фінансами на відстані, автоматизацію бізнес-процесів, KPI та контроль, віддалену взаємодію B2B та B2C та контроль державних органів в умовах карантину. Окрім цього, слухачі матимуть змогу задати власні запитання спікерів, та отримати кваліфіковану відповідь.

Онлайн-семінар відбудеться 18 березня о 14:00 на платформі Zoom. Щоб зареєструватись для участі у заході, необхідно перейти за посиланням.