Вперше в АПК: агродрони DJI в лізинг

29 січня 2021, 08:50 3199

Завдяки співпраці між QUADRO.ua, офіційним партнером DJI Agriculture в Україні, та «ОТП Лізинг», універсальною лізинговою компанією, що входить до європейської фінансової групи OTP Group, в українських аграріїв уперше з’явилась можливість отримати передові дрони DJI, світового лідера в галузі цивільних безпілотних літальних апаратів, на умовах лізингу.

Програма поширюється на дрон DJI Agras T20, флагманську модель агрорішень DJI. Він дозволяє вносити добрива і ЗЗР саме там, де вони потрібні, дотримуючись точного дозування, що не лише економить кошти підприємства, а й істотно покращує екологічну ситуацію на полях. Про це повідомляє компанія QUADRO.ua.

Умови лізингу досить привабливі: перший внесок становить усього 30%, відстокова ставка — 0%, термін дії — 12 місяців. При цьому застави не потрібно. Програма передбачає страхування техніки.

«Лізинг — ідеальний для багатьох господарств спосіб впровадити передову сільськогосподарську техніку у виробничий ланцюжок рослинництва, — зазначив керівник департаменту агрорішень QUADRO.ua, одного з лідерів українського ринку БПЛА, Валерій Євтушенко. — Співпраця з «ОТП Лізинг» остаточно закріпила за дронами DJI Agriculture статус професійного сільгоспобладнання поряд із посівним і збиральним».

По закінченню періоду лізингу дрони переходять у власність господарства. Використання механізму лізингу дозволяє зменшити кількість необхідних документів, прискорити процедуру схвалення та не обтяжує активи підприємства заставами.

Ознайомитися з докладною інформацією про умови можна тут.