Удосконалено Operations Center від John Deere

10 лютого 2021, 16:08 2724

Компанія John Deere оновила інтерфейс і навігацію John Deere Operations Center.

Як говориться у повідомленні компанії, оновлення роблять додаток більш простим у використанні та забезпечують когерентність із останньою мобільною версією.

Програма MyOperations App для смартфонів і планшетів перейменована на Operations Center mobile та підтримує вебверсію Operations Center. Кожна з них надає користувачам комплексні інструменти управління виробничими процесами. Інструмент Work Planner є ще одним удосконаленням і основною функцією нової системи AutoSetup, що надає змогу фермерам упорядковувати свої робочі процеси та пришвидшує роботу операторів у полі.

«Для пришвидшення аналізу та прийняття рішень фермери вже користуються популярним додатком Operations Center, який гарантує збір і надійне зберігання даних щодо полів, культур і техніки, що надходять із під'єднаних машин. З метою задоволення мінливих потреб фермерства вдосконалений додаток Operations Center розроблений для структуризації та організації даних ферм», — йдеться у повідомленні.

Він може допомагати фермерам під час створення, планування, контролю й аналізу даних, необхідних для прийняття обґрунтованих бізнес-рішень, використовуючи такі функції:

Setup (Налаштування) використовує підключення JDLink та Operations Center для синхронізації даних ферми, заощаджуючи час на усунення можливих помилок введення даних.

Plan (Планування) використовує дисплей 4-го покоління з технологією Work Planner для покращення ефективності завдяки підвищеній точності.

Monitor (Моніторинг) із підключенням JDLink та новими вкладками Home («Головна») та Map («Картографування») допомагає фермерам пильно стежити за процесами, щоб забезпечити якість і ефективність роботи, навіть у дистанційному режимі.

Нова вкладка Analyze (Аналіз) у додатку Operations Center допомагає фермерам аналізувати цьогорічні результати та перетворювати їх на рішення наступного року.

«Ми знаємо, що сучасні фермери завжди в русі, тому версія додатка Operations Center зараз набуває особливо важливого значення, — розповідає менеджер із маркетингу цифрових технологій John Deere Пітер Кох, — Ось чому компанія John Deere вдосконалила як вебверсію, так і мобільну версію, зробивши подібними інтерфейси та способи функціонування».

Щоб користуватися всіма перевагами технологій точного землеробства John Deere, Пітер Кох пропонує фермерам придбати таке обладнання:

- дисплей CommandCenter 4-го покоління, завдяки якому фермери зможуть краще контролювати дії машини з кабіни;

- приймач StarFire для забезпечення точного позиціонування;

- телематика JDLink, яка слугує як бездротове підключення між машинами та передає дані з дисплея 4-го покоління до Operations Center.

Використовуючи новий інструмент Work Planner із Operations Center, фермери можуть попередньо виводити всю необхідну інформацію на дисплей, тому операторам більше не потрібно буде цього робити з кабіни.

Удосконалений додаток Operations Center уже запущено, і нові клієнти можуть створювати обліковий запис в Інтернеті або завантажувати мобільний додаток Operations Center із Google Play або Apple App Store. Зареєстровані користувачі автоматично отримуватимуть усі оновлення як в Інтернеті, так і в мобільних версіях Operations Center. Додаткову інформацію про новий додаток Operations Center можна отримати в дилера John Deere або переглянути на сайті John Deere Operations Center.