Техніка BEDNAR в Україні використовується інтенсивніше, ніж у Європі

02 грудня 2020, 09:14 2486

В Україні техніка BEDNAR використовується значно інтенсивніше, ніж у Європі — більші навантаження, значно більші площі напрацювання, ширший спектр використання.

Такі висновки зробив продукт-менеджер чеської компанії BEDNAR FMT s.r.o. Роналд Краус після того, як відвідав близько 20 господарств в різних регіонах України разом з продукт-менеджером BEDNAR в Україні Сергієм Битяком.

Зокрема, він відзначив, що в літньо-осінній період часу в українських господарствах саме як передпосівні агрегати дуже інтенсивно використовуються дискатори SwifterDisc (що працює від 2 до 12 см).

 

Іншим спостереженням стало те, що глибокорозпушувачі TERRALAND використовуються не на 25-30 см (як він зустрічав до цього в інших країнах), а працюють на значно більшій глибині — 40-45 см і більше, що означає, наприклад, необхідність використання в Україні вузьких 40 мм доліт Long Life, щоб збільшити ресурс доліт до 3 тис. гектар, та зменшити навантаження на трактор і сам агрегат.

Як повідомили AgroPortal.ua в компанії BEDNAR, візит в Україну має на меті вивчення досвіду використання агрегатів в сезоні 2020 року, вивчення питання необхідності розробки нових опцій, удосконалення окремих вузлів техніки, тощо.

В компанії АМАКО, яка є дилером техніки BEDNAR  високо оцінили, що власник компанії BEDNAR FMT Ян Беднар зі своєю командою конструкторів та розробників знайшли можливість завітати до України.

 

«Під час візиту представники мали змогу поспілкуватись з клієнтами з приводу актуальних питань, обговорити особливості налаштування агрегатів під конкретне поле, культуру та врахувати побажання наших партнерів-аграріїв. Цей візит для компанії АМАКО є стратегічно важливим, оскільки наша модель бізнесу — це не просто продати техніку, а надати технологічне рішення, яке збільшить можливості та прибуток аграрія. Ми не тільки поставляємо техніку клієнту, а й гарантуємо її працездатність протягом всього терміну експлуатації», — зазначив бренд-менеджер BEDNAR від компанії АМАКО Дмитро Хоменко.

Чеські партнери відвідали і інших дилерів в Україні — компанії «НФМ-АГРО» та TITAN MACHINERY.

 

«Представлені новинки 2021 року, зокрема широкозахватна сівалка EFECTA, дискатор SWIFTERDISC XO 7500 Profi з подрібнювачем TrashCutter на всю ширину захвату, новий Strip-Till культиватор Strip-Master зі змінним міжряддям мають велику перспективу на ринку України», — ділиться враженнями комерційний директор Titan Machinery Дмитро Баранов.