John Deere запустила цифрову платформу з інформацією «під рукою»

16 грудня 2020, 14:22 2389

Компанія John Deere запустила нову цифрову платформу, щоб допомогти фермерам в Австралії та Новій Зеландії більш ефективно використовувати дані своїх технологій.

Про це йдеться на сайті Future Farming.

«Новий John Deere Digital Agriculture Hub пропонує цифрову інформацію, аналітичні матеріали та навчальні ресурси. Він допоможе виробникам використовувати дані при прийнятті рішень і пропонує навчальні відеоролики та тематичні дослідження з первинними виробниками, що пояснюють, як цифрове сільське господарство поліпшить їхній бізнес», — йдеться в матеріалі.

На даний момент завантажено близько 25-ти відеороликів, щоб допомогти клієнтам розпочати роботу. «Ми хочемо надати цифрову структуру, яку наші клієнти легко зрозуміють та впровадять», — коментує керівник виробничої системи John Deere Australia & New Zealand Бен Келлі.

За його словами, зараз існує великий розрив у передачі знань. «Є можливість допомогти фермерам отримати більше від своїх технологій, — говорить він. — У нас є дилери по всій країні та люди John Deere, які працюють на місцях, щоб підтримувати клієнтів, але ми також бачимо, що існує необхідність надавати інформацію фермеру, яку він матиме під рукою».

John Deere очікує, що точне сільське господарство визначатиме майбутній розвиток усієї галузі.

«Ми дуже зосереджені на високоточному сільському господарстві та постачанні інструментів для наших фермерів. Прийняття обґрунтованих рішень є критично важливим, і ми хочемо забезпечити це для наших клієнтів», — зауважує Бен Келлі.


Для довідки: Deere & Company (NYSE: DE) — один зі світових лідерів у сфері машинобудування, який виробляє сільськогосподарську, лісозаготівельну та будівельну техніку, а також надає широкий спектр супутніх сервісних послуг.