Богуславська сільгосптехніка експортувала 30% виробленої техніки

25 березня 2021, 14:02 2398

За минулий маркетинговий рік обсяг експорту причіпних обприскувачів виробництва ПрАТ «Богуславська сільгосптехніка» зріс до 300 одиниць, а це приблизно 30% від загального обсягу виробництва підприємства.

Про це AgroPoral.ua розповів начальник відділу збуту ПрАТ «Богуславська сільгосптехніка» Олександр Бабиленко.

«Сьогодні ПрАТ «Богуславська сільгосптехніка», більш відома як компанія BOGUSLAV,  посідає лідерські позиції серед виробників обприскувачів в Україні. Такого рівня вдалося досягти завдяки високій якості продукції та впровадженню новітніх технологічних рішень», - зазначає Олександр Бабиленко.

За словами представника компанії, ефективність і надійність техніки ТМ BOGUSLAV підтверджена сотнями тисяч оброблених гектарів як в Україні, так і далеко за її межами. Адже останні п’ять років компанія активно освоює іноземні ринки,

N. B. Перевірена продуктивність: як зміни клімату впливають на вибір обприскувача

За всю історію виробництва заводом випущено понад 6 тис. машин, з них — 4,5 тис. обприскувачів. З кожним роком виробничі потужності збільшуються, і вже сьогодні модельний ряд техніки BOGUSLAV налічує 23 моделі причіпних обприскувачів. А також дві моделі самохідних обприскувачів BOGUSLAV MAF 4200 та BOGUSLAV IBIS 3000.

«Ці машини ідеально справляються із завданнями якісного захисту навіть високостеблових культур у пізні фази розвитку, адже мають кліренс 1700 та 1800 мм відповідно, змінну ширину колії та можливість вибору необхідного типу шин», — розповідає Олександр Бабиленко.

N. B. Технопарк: самохідні обприскувачі від українського виробника


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua