АМАКО пропонує унікальні умови придбання техніки на AgroExpo-2020

30 вересня 2020, 18:13 2577

Компанія «АМАКО Україна» підготувала ряд спеціальних пропозицій під агропромислову виставку України «AgroExpo-2020».

«Ми пропонуємо придбати комбайни MF 7370 Beta за 180 тис. євро з гарантією 2 роки за умови авансу 20% у поточному році, а решта суми покривається в 2021 році. На наявні на складі просапні сівалки MF9108 Precision Planting, культиватори та борони Massey Ferguson — безпрецедентні знижки до 20%, а також фінансування під 0% у валюті на 3 роки і в гривні на 1 рік. Ідентичні умови фінансування діють і на всю техніку BEDNAR при умові укладення договору в 2020 році», — розповідає керівник департаменту маркетингу компанії «АМАКО Україна» Максим Чикунов.

Також він додає, що виставка AgroExpo в м. Кропивницький цікава з точки зору локації та часу проведення. Компанія «АМАКО Україна» є ексклюзивним представником техніки Massey Ferguson, зокрема в Черкаській, Одеській та Херсонській областях — аграрії саме цих областей традиційно відвідують даний захід. Представництво компанії є і в м. Кропивницький.

«Ми представляємо лінійку тракторів Massey Ferguson від 130 до 370 к.с., що мають найменшу вартість. Треба зауважити, що компанія «АМАКО Україна» надає подовжену гарантію 3 роки на трактори MF 8737S та MF7724S, а також 2 роки на MF6713 потужністю 130 к.с. Також представлено самохідний обприскувач MF9330, телескопічний навантажувач MF TH.7038 та глибокорозпушувач BEDNAR Terraland з навісним бункером для внесення добрив. Всі нові поставки тракторів MF 8737S та MF7724S будуть оснащені системою телеметрії MF Connect вже в стандартній комплектації. Ця система поставляється з трирічною підпискою та забезпечує безперешкодну передачу даних про роботу машини: поточне положення машини, переміщення техніки, швидкість і напрацювання, фактичні норми витрати палива та ін.», — додає Максим Чикунов.

Розвиваючи напрямок точного землеробства, компанія «АМАКО Україна» презентує технології Precision Planting, які дозволяють аграріям значно покращити ефективність висіву, зокрема кукурудзи та соняшнику. «Відзначу, що технології дозволяють досягти збільшення врожаю на 0,4-1,5 т/га. Таким чином окупність інвестицій в точне землеробство Precision Planting досягається за один сезон», — каже представник компанії «АМАКО Україна».


Наталія Помянська, AgroPortal.ua