Аграріям пропонують обладнання Precision Planting в лізинг

31 жовтня 2020, 10:58 3113

Компанія «АМАКО Україна» пропонує фінансування в лізинг обладнання Precision Planting з авансом від 0%.

Як говориться у повідомленні компанії, перевірений та доведений приріст урожайності з обладнанням Precision Planting складає від 8% до 10% в порівнянні з іншими сівалками. 

«При середній урожайності 8 т/га та середній ринковій ціні кукурудзи на рівні 165 $/т, окупність комплекту на 8-рядкову сівалку складає 300-350 га, а комплекту на 16-рядкову сівалку — 450-500 га», — підрахували в «АМАКО Україна».

Умовою надання фінансування є наявність сівалки точного висіву, на яку планується встановлення обладнання Precision Planting. При цьому оціночна вартість сівалки має бути еквівалентна або вища вартості обладнання.

«Сівалка має бути у власності господарства і не обтяжена (не бути в заставі)», — уточнюють у компанії.

Персональну консультацію можна отримати у менеджера АМАКО в регіоні


Для довідки: компанія «АМАКО Україна» є дилером техніки Massey Ferguson, WESTERN, Geringhoff, Bednar та технологічних рішень Precision Planting, а також комерційних автомобілів IVECO.

Також «АМАКО Україна» надає запчастини та комплектуючі до більш ніж 20-ти брендів імпортної сільгосптехніки, забезпечуючи оперативну доставку в будь-який куточок країни через 16 сервісних центрів по всій Україні.