Контінентал Фармерз Груп завершила весняну посівну

12 травня 2020, 16:45 1967

У «Контінентал Фармерз Груп» під урожай 2020 року засіяно 89,5 тис. га ярих культур. З них найбільшу частку займають соняшник (32,3 тис. га) та соя (32,1 тис. га), під кукурудзу цьогоріч відвели 21,7 тис. га площі, картоплю посадили на 1,7 тис. га, а 1,6 тис. га засіяли ярою пшеницею.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Незважаючи на карантинні обмеження, цьогорічну весняну посівну у «Контінентал» вважають найбільш успішною за останні роки: її вдалося провести чітко в заплановані терміни. Значною мірою цього вдалося досягти завдяки ефективній підготовці до сезону — Компанія вчасно та в повному обсязі закупила всі необхідні запчастини, насіння, мінеральні добрива, а також поповнила свій парк новою самохідною та причіпною сільгосптехнікою.

«Нам вдалося провести посів ярих культур у доволі стислі терміни, як і було заплановано. Така оперативність виправдала себе, адже дозволила максимально ефективно використати наявну вологу в ґрунті, кількість якої навесні, на жаль, з кожним сезоном зменшується. У цьому сезоні також хочу відмітити злагодженість роботи усієї нашої команди та її готовність долати нові виклики. Цього року всім аграріям вперше довелось працювати в особливих карантинних умовах — але ми впорались і продовжуємо виконувати свої виробничі плани», — підбив підсумки директор з виробництва «Контінентал Фармерз Груп» Віталій Ставнічук.