В Держрезерві новий в.о. керівника

30 листопада 2021, 09:13 2862

Кабінет міністрів призначив виконуючою обов'язки голови Державного агентства резерву України начальника управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку — головного бухгалтера агентства Лідію Казаську.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні Кабміну (№1519-р від 29 листопада 2021 р.), оприлюдненому на Урядовому порталі.

Перед цим Кабмін своїм розпорядженням №1516-р звільнив посади заступника голови Держрезерву Микиту Барабаша, який очолював агентство у статусі в.о. керівника, у зв'язку з переходом на іншу роботу. Зокрема, Барабаша призначили заступником голови Державної інспекції архітектури та містобудування строком на п'ять років. 


Для довідки: Микиту Барабаша призначили в.о. голови Держерезерву 21 жовтня 2021 р.

Держрезерв організовує виконання затверджених Кабміном завдань щодо формування, зберігання, обслуговування, розміщення, відпуску, використання, поповнення та освіження (поновлення) запасів державного матеріального резерву, дотримання нормативних умов їх кількісного та якісного стану та несе відповідальність за їх виконання.

Завдання відомства — забезпечити в умовах стихійного лиха, неврожаю та в інших непередбачуваних ситуаціях першочергові потреби населення, діяльність з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій до того моменту, поки промисловість і сільське господарство не зможуть налагодити випуск продукції в обсягах, необхідних для вирішення проблем.