У Агропродсервісі змінився генеральний директор

20 серпня 2018, 12:05 2787

Генеральним директором компанії «Агропродсервіс» став Андрій Баран.

Про це оголосив Іван Чайківський на зборах з представниками колективу, керівниками філій та підприємств-партнерів, говориться у повідомленні компанії

«Після того, як я прийняв рішення більше зосередитися на суспільно-громадській діяльності та менше часу приділяти бізнесу, постало питання ефективного використання посади генерального директора. Вважаю, що команда, яку я сформував за 19 років, цілком здатна долати ті виклики, які стоять зараз перед українським бізнесом, зокрема, аграрним. І найкращим управлінцем бізнесу замкнутого виробничого циклу, який ми створювали разом, буде саме теперішній директор, мій давній партнер та щирий друг — Андрій Степанович (Баран — ред.)», — прокоментував Іван Чайківський.

Щодо своєї подальшої участі в бізнесі, він зазначив, що залишається членом команди «Агропродсервісу».

« Але бачу, що сьогодні аграрії області потребують консолідації сил, потребують тих знань, які я особисто здобув своїм досвідом, ціною помилок та часу. Думаю, буде справедливо, якщо я зможу застосувати свої вміння не тільки для свого підприємства, але і для інших компаній, які своєю щоденною працею зміцнюють економіку області», — додав Чайківський.

За його словами, відхід від оперативного управління компанією — це не відхід від бізнесу. Це, швидше, звільнення від рутинної щоденної роботи, щоб більше присвятити себе суспільно-громадським проектам.


Для довідки: потужності корпорації «Агропродсервіс» розташовані в трьох областях — Тернопільській, Львівській та Івано-Франківській. Основні напрямки діяльності — рослинництво, насінництво, виробництво комбікормів, свинарство, птахівництво і молочне скотарство. Земельний банк — 40 тис. га.