Укрпромінвест-Агро зібрав хороший урожай

10 серпня 2016, 09:50 3827

Виробничі підрозділи «Укрпромінвест-Агро» («Упі-Агро») успішно завершили збирання ранніх зернових, зібравши 298 тис. т зерна з 42 тис. га.

Про це повідомляється на сайті компанії.

Середня врожайність озимої пшениці при цьому склала 7,25 т/га (на 35,5 тис. га), ярого ячменю — 6,27 т/га (на 5,2 тис. га, ярої пшениці — 6,10 т/га (на 1,3 тис. га). Кращі показники врожайності озимої пшениці продемонстрували відділення «Колос» і «Клембівка», що входять до складу продовольчої компанії «Поділля». Врожайність озимої пшениці на їх полях досягла 8 т/га.

Джерело фото: «Укрпромінвест-Агро»
Джерело фото: «Укрпромінвест-Агро»

Лідером по врожайності ярого ячменю з показником 7 т/га стало відділення «Кунянське» продовольчої компанії «Зоря Поділля». Не менш успішним в цьому році є і результат збирання гороху, якого на площі 1 тис. га зібрано 4,5 тис. т. Для компанії це був перший досвід вирощування гороху в таких масштабах, але аграрії «Упі-Агро» успішно з цим завданням впоралися.

Досягнуті показники врожайності свідчать про високу культуру вирощування і професіоналізм, тому керівництвом було прийнято рішення про розвиток в рамках компанії насіннєвого напряму, а саме: вирощування і реалізації на вітчизняному ринку високопродуктивного насіння власного виробництва.


Для довідки: «Укрпромінвест-Агро» одна з провідних вертикально-інтегрованих агропромислових компаній України. Земельний банк складає 122 тис. га. Основні напрямки діяльності: вирощування сільськогосподарських культур, виробництво цукру, молочне і м'ясне тваринництво, виробництво борошна.