Poеttinger Україна збільшила оборот на 47%

01 грудня 2017, 14:21 3243

Компанія «Poеttinger Україна» за 2016/2017 маркетинговий рік збільшила оборот на 47% в порівнянні з попереднім роком.

Про це представникам ЗМІ у рамках нагородження «Аграрний Олімп 2017» розповів бренд-менеджер компанії Володимир Мірненко.

«Ми утримуємо лідируючі позиції на ринку посівних комплексів, розширюємо свою частку ринку ґрунтообробної техніки та лишаємося виробником №1 якісної кормозаготівельної техніки. На сьогодні майже всі провідні молочарі України заготовляють корма технікою Poеttinger», — констатував Володимир Мірненко.

Щодо прогнозів на наступний рік, бренд-менеджер компанії «Poеttinger Україна» стриманий, оскільки вбачає дві головні причини.

«По-перше, знижується ефект від зміни системи ПДВ, а по-друге, це погодні умови, посуха призвела до значного зниження врожайності. Тому на наступний рік ми прогнозуємо дещо просідання ринку сільськогосподарської техніки в Україні», — уточнив він.

При цьому Володимир Мірненко додав, що компанія «Poеttinger Україна» має фінансові програми з українськими банками на придбання техніки, а також власну програму від заводу, що дає можливість аграріям на рік без відсотків брати техніку у розстрочку.

«Ми реагуємо на зміни ринку та пропонуємо фінансові інструменти, що дозволять придбати необхідну техніку попри невисокий урожай», — резюмував він.


Алла Стрижеус, AgroPortal.ua