На Волині побудували ще один елеватор

18 серпня 2021, 14:56 2775

У Волинській області поточного місяця буде запущено в експлуатацію ще один новий  фермерський елеватор. Загальна ємність зберігання на елеваторі становить 2360 тонн, а загальна довжина транспортного маршруту — 125 м. 

Про це повідомляє компанія KMZ Industries.

Відмічається, що зберігання продукції забезпечуватимуть ємності з продуктової лінійки Variant Agro Build: 1 силос на плоскому днищі СВП місткістю  2300 тонн — для довготривалого зберігання зерна та  1 хоппер СК потужністю 60 тонн, який слугуватиме для оперативного накопичення зібраної продукції перед очисткою чи сушінням.

Також на елеваторі встановлене транспортне обладнання виробництва KMZ Industries: 2 норії продуктивністю 100 т/год та 5 ланцюгових транспортерів потужністю 100 т/год. 

Потужності здебільшого використовуватимуть для зберігання зерна власного виробництва: у господарстві, зокрема,  вирощують пшеницю, кукурудзу, соняшник і ріпак.

«Цей сучасний  зернокомплекс побудували на базі колишнього, менш технологічного, який, до того ж, поступався новому за обсягами. До цього часу збіжжя тримали у складах підлогового типу. Нині ж тут встановлене сучасне обладнання, що допоможе аграріям зберігати продукцію у відмінному стані», — розповідає регіональний менеджер KMZ Industries по Західному регіону України Анатолій Гнатів.