Маїс збільшить виробництво насіння на 20%

19 вересня 2018, 10:43 2847

Насіннєвий завод агропромислової  компанії «Маїс» (м. Черкаси) в цьому маркетинговому році планує збільшити виробництво насіння на 20%: виробити за сезон 550-600 тис. посівних одиниць.

Про це AgroPortal.ua повідомив голова ради директорів групи компаній «Маїс» Сергій Терещук під час NaPoli. Agribusiness Day.

«З цього обсягу насіннєвого матеріалу 250 тис. посівних одиниць — насіння української селекції і 300-350 тис. — замовлення найбільших світових виробників насіння — компаній Monsanto, Limagrain, «Еридон» і RAGT. У перспективі планується розширення виробничих потужностей заводу», — повідомив Сергій Терещук.

За його словами, цьогоріч День поля на майданчику «Маїс» — NaPoli. Agribusiness  Day був проведений в новому форматі, а головним концептом події стали  — естетично представлені поля і гібриди, демонстрація новинок, інформаційна доцільність і максимальна зручність для аграріїв. 

«Вважаю, що нам все вдалося, і дуже раді, що наш NaPoli. Agribusiness Day відвідало вдвічі більше сільгоспвиробників, ніж ми очікували. На одному майданчику ми зібрали друзів і партнерів, презентували лінійку гібридів компанії, включаючи новинки Оршанець (ФАО 230), Грейс (ФАО 280) та інновації в технології вирощування кукурудзи, які опрацювали і можемо рекомендувати аграріям», — зазначив Сергій Терещук.

Учасники ознайомилися з лінійками гібридів кукурудзи MAIS та LG, відвідали насіннєвий завод компанії «Маїс», дізналися як забезпечується якість насіння, отримали консультації фахівців, побачили зразки новітньої сільськогосподарської техніки, довідалися про ефективні фінансові інструменти та кредитні продукти.


Для довідки: NaPoli. AgribusinessDаувідбувся 12 вересня в місті Черкаси.  відвідало майже 500 гостей. Організатори заходу — агропромислова компанія «Маїс» за партнерської підтримки компаній «Лімагрейн», «АгроАрена», «Укравіт», «РАЖТ Семанс», «Сингента», «Адама», С«амміт Агро», ТОВ «Європейські аграрні традиції», «Астра», «Агроальянс».


Людмила Лебедь, AgroPortal.ua