LNZ Group готує зміни в парку ґрунтообробної техніки

16 лютого 2021, 10:33 1705

LNZ Group має намір оновити парк техніки з врахуванням досвіду складного 2020 року.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як розказав головний інженер LNZ Group Іван Левченко, складнощі, які виникали в процесі експлуатації наявного парку техніки в екстремальних умовах, виявили її конструктивні, технічні недоліки та слабкі місця. 

«Враховуючи всі обставини минулого року оновлення парку техніки в LNZ Group буде відбуватися лише з урахуванням власного досвіду експлуатації, досвіду колег та партнерів на основі аналізу проведених тестувань на полях підприємства», — додав він.

Оскільки сухе літо та осінь наклали свій слід на технічний стан техніки, складні ремонти з її підготовки сервісна служба LNZ Group — LNZ TECH розпочала ще минулого року після завершення сезону. Всі планові дефектування техніки та замовлення запчастин вже проведені. Активні роботи планується розпочати в лютому.

Крім того, відбудеться планове оновлення техпарку в LNZ Group. У виборі брендів в компанії відбулися певні зміни, особливо щодо ґрунтообробної техніки. Парк нової техніки в LNZ Group поповнять: трактори потужністю 200 к.с., 10 од.; трактори потужністю 100 к.с. для забезпечення робіт з садівництва; зернові і просапні; дискатори; ротаційні борони; навантажувачі.

«Для робіт в садах компанія планує додатково придбати причіпні садові обприскувачі, фрези, косарки та інший інвентар. Критерії вибору техніки — надійність, простота експлуатації та обслуговуванні, відповідність технологічним вимогам», — додали в компанії.

Щодо новітніх ІТ-рішень, в LNZ Group наразі працюють в даному напрямку, проводять тестування продуктів та деякі з них, за результатами випробувань, впроваджують у виробництво.