KWS запустила нову онлайн-платформу для аграріїв

24 вересня 2020, 09:20 1972

Компанія KWS розширила портфоліо, пропонуючи аграріям цифрові послуги на новій онлайн-платформі myKWS.

«Використовуючи поради та послуги нової платформи, аграрії отримують ще більше інформації для вдалого вирощування гібридів польових культур», — зазначається у прес-релізі компанії.

На платформі myKWS створена локалізована і персоналізована стартова сторінка, на якій кожен аграрій може знайти більш конкретизовану інформацію, ніж раніше — вся інформація підібрана саме для певної сільськогосподарської діяльності.

«N. B.!» KWS: Супутник допоможе своєчасно збирати кукурудзу на силос

«Ця інформація, наприклад, включає погодні дані, актуальні аналізи ринків і ціни на пшеницю, ріпак, кукурудзу та цукор, а також на картоплю, молоко або соєві боби. Користувачі локальних інструментів від KWS, таких як SAT DM Monitoring, автоматично перенаправляються на персоналізовану стартову сторінку після входу, всі інші користувачі можуть просто активувати цю зону», — пояснює Марк Б’єрі, який відповідає за впровадження нової платформи у компанії KWS.

За його словами, поля також можна відмічати або завантажувати на центральну мапу.

«Промарковані поля позначаються певним кольоровим маркуванням та іконкою відповідної культури на оглядовій карті. Для всіх культур з’явилась нова функція — сервіс з відстежування швидкості розвитку посівів Field Vitality Check. На картах можна перевірити стан посівів: якщо не перешкоджають хмари, зображення, отримані зі супутників, оновлюються щотижня, і це дає можливість слідкувати за розвитком посівів у часі», — додає спеціаліст.

Важливим залишається і особистий контакт на полі з представниками компанії. «Однак, за допомогою myKWS ми розширюємо свою пропозицію завдяки професійним порадам через електронну пошту, інформацію про події (дні поля, семінари) та нові гібриди», — констатує Марк Б’єрі.

Послугами myKWS можуть скористатися всі без виключення аграрії, які займаються вирощуванням польових культур. Послуга є безкоштовною. Зареєструватися можна за посиланням kws.ua/mykws.