KSG Agro засіяв соняшником понад 8 тис. га

20 травня 2020, 10:58 1678

Агрохолдинг KSG Agro 19 травня завершив посівну кампанію-2020 року, яка стартувала 8 квітня нинішнього року. В ході посівної кампанії було засіяно 10,4 тис.га.

Про це повідомила прес-служба агрохолдингу.

Посівні площі в розрізі посіяних культур склали:

- соняшник — 8063 га;

- кукурудза — 1810 га;

- сорго — 548 га.

«Успішному проведенню посівної кампанії сприяла погода, зокрема, відсутність серйозних опадів, — коментує голова Ради директорів Сергій Касьянов, — Сприятливі погодні умови дозволили провести посівну кампанію без затримок та зупинок».

В ході проведення посівної кампанії використовувалося понад 35 одиниць сільгосптехніки, зокрема, трактори, культиватори, посівні комплекси, самохідні обприскувачі та техніка на підвезення насіння.


Для довідки: KSG Agro — один з провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської бізнес-асоціації (EBA). Основною діяльністю компанії є обробка землі та виробництво сільськогосподарських культур, а також виробництво свинини. Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує нову стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найбільш перспективні проекти, в першу чергу свинарство та рослинництво.