KSG Agro збільшив продажі свинини на 8,2%

22 січня 2020, 09:15 1884

Агрохолдинг KSG Agro за підсумками 2019 р. збільшив обсяг продажів свинини до 10,066 тис. т, що на 8,2% більше показника роком раніше.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Якщо в 2018 р. кількість проданих голів склала 93 тис., то за результатами 2019 року (з урахуванням потужностей власної бійні) досягла 100 тис. голів.

«На тлі торішніх проблем, пов'язаних зі скороченням поголів'я в результаті вірусу АЧС, в Україні все чіткіше тренд підвищення попиту на якісну свинину від виробників, які, як і наш свинокомплекс, серйозно інвестують в заходи з безпеки», — коментує голова ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов.

За його словами, обсяги якісної свинини значно менші існуючого попиту, так що є всі підстави для збільшення продажів в 2020 році».

На даний час проєкт розвитку свинокомплексу реалізований на 50% і має близько 60 тис. поголів'я свиней одночасного утримання та 4,5 тис. свиноматок.

За проєктом агрохолдинг планує збільшити кількість свиноматок до 8,6 тис. голів.

«Ми плануємо в 2020 р. продовжувати розвивати проєкт, поступово збільшуючи кількість поголів'я та, відповідно, нарощуючи обсяги продажів», — резюмував Сергій Касьянов.


Для довідки: KSG Agro — один з провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. Основною діяльністю компанії є обробка землі та виробництво сільськогосподарських культур, а також виробництво свинини. Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує нову стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найбільш перспективні проекти, в першу чергу свинарство, а також рослинництво.