Елеватори Астарти прийняли на 25% більше збіжжя

08 грудня 2021, 12:30 1868

У 2021/22 маркетинговому році, станом на 8 листопада, елеваторні комплекси «Астарти» вже прийняли на зберігання більше 1 млн тонн збіжжя, у т.ч. 326 тис. тонн ранніх зернових та 726 тис. тонн пізніх зернових культур. І це на 25% більше за минулорічні показники.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Відмічається, що завдяки відповідності усіх елеваторів компанії критеріям маршрутних, їх високій технологічності та цифровізації процесів, наявності власного вагонного парку і локомотивів, а отже і мобільності залізничних перевезень, середній рівень оборотності елеваторних комплексів «Астарти» майже сягнув показника 2.

Агропромхолдинг продовжує активно співпрацювати і з українськими сільгосптоваровиробниками в рамках Програми лояльності. Цьогоріч частка закупленої у них продукції становить вже 20%, що є кращим показником для компанії.


Для довідки: «Астарта» — вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, який здійснює діяльність у Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській і Харківській областях. До складу холдингу входять вісім цукрових заводів, агрогосподарства із земельним банком близько 250 тис. га і молочні ферми. У 2014 році холдинг ввів у експлуатацію завод з переробки сої в Полтавській області (ТОВ «Глобинський переробний завод»).