ED&F Man збільшує потужності зберігання цукру

26 жовтня 2017, 09:14 2474

ТОВ «Юкрейніан Шугар Компані», українська дочірня компанія ED& F Man Sugar збільшує складські потужності Засільського цукрового заводу.

Як говориться у повідомленні компанії у Facebook, на заводі зводиться додатковий склад для зберігання цукру площею 3,8 тис.м2, здатний вмістити 15 тис. т продукції.

«Цьогоріч ми плануємо вийти на обсяги переробки цукрового буряка на рівні 380 тис. т. Оскільки наше завдання — вийти на повну завантаженість заводу сировиною, а це близько 600 тис. т, ми розширюємо матеріальну базу», — відзначив директор ТОВ «Юкрейніан Шугар Компані» Володимир Палієнко.

Уточнюється, що наразі на території заводу діють два силоси, кожен з яких здатний зберігати по 20 тис. т цукру.


Для довідки: «Юкрейніан Шугар Компані» є дочірньою компанією міжнародної ED&F Man Sugar, яка з'явилася на українському ринку у 2006 року. 

ED&F Man Sugar була заснована в 1783 році Джеймсом Маном в Лондоні. Спочатку, компанія розвивалася як постачальник рому і цукру, а пізніше розширила асортимент товару на каву і какао. ED&F Man, став одним з головних гравців на світовому ринку і в 20 ст. компанія була зареєстрована в якості брокера перед третіми особами.