АМКУ дозволив продаж елеваторів Cargill

23 жовтня 2017, 15:00 3644

Антимонопольний комітет України дозволив продаж двох елеваторів, що належать ТОВ «АТ «Каргілл» (дочірня компанія Cargill).

Про це йдеться у повідомленні АМКУ.

«Надано дозвіл ТОВ «Воїнське ХПП» (м. Київ) на придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу, що належить ТОВ «АТ Каргілл» (м. Київ), знаходиться за адресою: Харківська обл., Балаклійський р-н, смт Савинці, вул. Шкільна, буд. 21 та призначений для первинної обробки і зберігання зерна», — говориться в повідомленні.

Іншим рішенням АМКУ надав дозвіл ТОВ «Поле-Грейн» (м. Олександрія, Кіровоградська обл.) на придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу, що належить ТОВ «АТ Каргілл». Майновий комплекс знаходиться за адресами: Кіровоградська обл., Олександрійський р-н, смт Приютівка, вул. Зернова, буд. 2 та Кіровоградська обл., Олександрійський р-н,  смт Приютівка, вул. Залізнична, буд. 5.


Для довідки: Cargill — найбільша світова приватна компанія, що інвестує в харчове виробництво. Компанія працює в 68 країнах світу, займається продажем зерна, олії, цукру та інших продуктів. Також є найбільшим виробником сільськогосподарської продукції. Дохід корпорації в 2016 році склав $ 107,1 млрд.