AgroGeneration профінансувала лікарні на півмільйона гривень

03 квітня 2020, 14:15 3075

AgroGeneration виділила понад півмільйона гривень на забезпечення лікарень Харківської області засобами, необхідними для лікування хворих кононарівусною хворобою COVID 19.

Загалом допомогу отримало 7 районних лікарень — Нововодолажська, Валківська, Великобрулуцька, Барвінківська, Балаклійська, Первомайська і Близнюківська, повідомляють у агрокомпанії. Кожну профінансовано на суму від 50 до 100 тис. грн.

«На адресу наших агрофірм надійшли листи від головних лікарів ЦРБ. У кожному прохання про конкретну допомогу. Десь не вистачає захисних окулярів, масок, засобів дезінфекції, рукавичок а десь потрібні безконтактні термометри, додаткові модулі для апаратів ІВЛ. В Балаклійському районі попросили допомогти з доставкою захисних костюмів для медиків. Послугами цих лікувальних закладів користуються не тільки наші працівники, а й пайовики, члени їх сімей. Тож ми прийняли рішення про надання необхідної допомоги», — розповідає президент AgroGeneration Сергій Булавін.

Віце-президент з виробництва агрохолдингу Володимир Ткаченко додає, що підтримка лікарень — це не одноразова акція, а системна робота.

«Директори агрофірм щотижня звітують про соціальні потреби на місцях. Під час карантину ми докладали і докладатимемо максимум зусиль для того, щоб медики в районах мали усе необхідне», — зазначив він.


Для довідки: AgroGeneration заснована в 2007 р. Компанія спеціалізується на вирощуванні зернових і олійних. Земельний банк AgroGeneration становить 58 тис. га. Потужності зі зберігання сільгосппродукції — 240 тис. т.


Ірина Кравченко, AgroPortal.ua