Аграріям пропонують гібриди кукурудзи та соняшнику

26 жовтня 2021, 09:55 2319

Компанія LNZ Group представила нові гібриди насіння кукурудзи та соняшнику бренду LEGEND.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

«Ми пильно контролюємо виробництво всіх гібридів і тестуємо на власних полях. Це є запорукою незмінної якості продукції бренду LEGEND. В ексклюзивне використання LNZ Group увійшли декілька перевірених часом та досвідом гібридів кукурудзи та соняшнику, які виходять під брендом LEGEND.

LNZ Group та компанія Syngenta співпрацюють уже не один рік. У каталозі продуктів на 2022 рік представлені нові зерновий гібрид кукурудзи НК ТЕРМО та гібрид соняшнику СИ ЧРОНОС, які ексклюзивно увійшли до каталогу LEGEND», — коментують у компанії LNZ Group.

Також додають, що у сезоні-2020 до каталогу увійшов зерновий гібрид кукурудзи ДК 315 (ФАО 310), що є результатом співпраці з компанією Bayer. Він є одним із найпопулярніших у продажі гібридів зернової кукурудзи серед аграріїв. У сезоні-2022 ДК 315 представлений у каталозі LEGEND.

Каталог LEGEND на 2022 рік уже доступний для перегляду онлайн.


Для довідки: LEGEND — це private label (власний бренд) компанії LNZ Group, яка бере на себе розробку та контроль над виробництвом і якістю продукту.
LNZ Group — український вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, що спеціалізується на торгівлі посівним матеріалом та засобами захисту рослин, вирощуванні зернових та технічних культур, тваринництві й зернотрейдерській діяльності. Утворений на базі Лебединського насіннєвого заводу.