Ринок бобових за період пандемії виріс на 9%

22 лютого 2021, 09:58 2060

COVID-19 вніс позитивні корективи щодо споживання бобових. За цей період, ринок бобових виріс на 9%. Все більше споживачі звертають увагу на бобові як на джерело білка рослинного походження.

Про це розповіла президент всесвітньої конфедерації бобових Сінді Браун під час GPC Ukraine Conference.

N.B. Ера після COVID-19: майбутнє за бобовими

«Люди більше турбуються про своє здоров'я, і замислюються над тим, що знаходиться в їхній продуктовій корзині, і це класна новина для сектору бобових», — зазначає Браун. 

За її словами, пандемія змусила уряди всіх країн звертати більше уваги на продовольчу безпеку, в аспекті споживання бобових культур.


Іванна Панасюк, AgroPortal.ua