Українським аграріям розкажуть, як заготовити силос, щоб збільшити надої

10 серпня 2020, 08:50 2695

Компанія LNZ Group проведе Silage workshop, який направлений на вивчення особливостей силосних гібридів, зокрема відбудеться демонстрація переваг силосних гібридів Leafy-Floury типу бренду UNIVERSEED.

Про це AgroPortal.ua повідомили у компанії LNZ Group.

«На Silage workshop можна дізнатися, як заготовити силос, щоб збільшити надої. Відбудеться демонстрація різниці між зерновими і силосними гібридами. Порівняння кукурудзяних гібридів і чому потрібно обирати саме силосні. На якій висоті збирати кукурудзу і як це може впливати на зростання молочної продуктивності ВРХ», — йдеться в повідомленні.

Також на Silage workshop відомий в Україні спеціаліст у галузі молочного і м'ясного скотарства, представник стейкхолдерів, кандидат ветеринарних наук, директор ТОВ «Проект Травецький» Михайло Травецький поділиться практичним досвідом та розповість про особливості силосних гібридів кукурудзи, а також технології правильного складання раціону для ВРХ.

Для учасників заходу буде продемонстровано правильність закладання силосу в силосну яму для отримання якісного корму, щоб збільшити надої у ВРХ та зменшити собівартость молока.

Silage workshop відбудеться 19 серпня 2020 року.

Місце проведення: м. Іллінці, Вінницька область, на базі Іллінецького державного аграрного коледжу.