Нові тенденції у виробництві сої та кукурудзи. Реєструйтеся зараз

19 лютого 2020, 08:00 4018

Аграрний Дорадчий Центр БРІДЖЕС (BRIDGES) проведе 28 лютого 2020 р. форум «Агрономічні перспективи виробництва сої та кукурудзи в Україні».

Як повідомляють організатори, з американськими колегами зможуть поспілкуватися всі зацікавлені в ефективному вирощуванні сої та кукурудзи: фермери, представники агрокомпаній та інші учасники аграрного ринку.

«Зміни клімату відкривають нові можливості в сфері агровиробництва та водночас, вимагають використання нових технологій та підходів: коригування сівозмін, часу висіву, впровадження системи управління родючістю ґрунтів. Вивчення досвіду та сучасних тенденцій агросектору «Кукурудзяного поясу» США сьогодні вкрай важливе для українських аграріїв, адже використання саме американських технологій та підходів сприяє розвитку конкурентного виробництва», — поястюють організатори.

Уточнюється, що американські експерти разом з представниками агробізнесу України обговорять перспективи та новітні підходи до актуальних агрономічних практик, ознайомлять з результатами нових досліджень, висвітлять агрономічні проблеми у вирощуванні сої та кукурудзи характерні для поточного року в США та в Україні.

Ключові спікери заходу:

Марк Ліхт — доктор агрономічних наук, доцент Державного університету Айова, США (Iowa State University), тренер програми підвищення кваліфікації професійних агрономів «Сучасний Агроном BRIDGES». Провідний фахівець з питань посіву та живлення зернових та олійних культур. Консультує фермерів штату з питань управління посівами та системами живлення для підвищення продуктивності та прибутковості виробництва зернових та олійних культур. Залучений в робочу групу, яка проводить дослідження різноманітних аспектів вирощування сої, кукурудзи та покривних культур, включаючи питання застосування технологій точного землеробства.

Гарольд Воттерс — доктор агрономічних наук, доцент Державногоуніверситету Огайо, США (Ohio State University), керівник програми підвищення кваліфікації професійних агрономів «Сучасний Агроном BRIDGES». Консультує фермерів штату Огайо та приймає учать у підготовці інших агрономів в США. Залучений до низки практичних польових досліджень в агрономії зернових культур, результати яких застосовуються провідними Американськими компаніями в агросекторі. Постійний член комісії з сертифікації агрономів Штату Огайо та розробки програм навчання для агрономів з питань генетики рослин, управління системою живлення, покращення якості та родючості ґрунтів, ефективного застосування точного землеробства, боротьби зі шкідниками

Багаторічний досвід співпраці з українськими аграріями допомагає експертам адаптувати американські технології до умов України: врахувати особливості клімату, ґрунтів, економічного середовища, пояснюють організатори.

Під час конференції експерти обговорять такі питання:

Виробництво сої та кукурудзи в Україні та США: поточна ситуація, сучасні тенденції в агрономії вирощування сої та кукурудзи та найближчі перспективи виробництва цих культур в США та Україні;

Як відкриття ринку сільськогосподарської землі вплине на структуру витрат агрокомпаній, в тому числі на витрати на засоби захисту рослин, насіння, добрива та ін. в короткостроковій та в довгостроковій перспективі;

Застосування елементів точного землеробства у вирощуванні сої та кукурудзи в США та в Україні

Сучасні тенденції в сфері обробітку ґрунту та оптимізація сівозмін в США;

Результати польових досліджень сортів /щільності посівів на базі фермерських господарств Айови;

Питання тестування ґрунту, управління пожнивними рештками, особливості строків та методів внесення добрив: результати досліджень в штаті Огайо.

Зареєструватися на Перший Агрономічний Форум BRIDGES «Агрономічні перспективи виробництва сої та кукурудзи в Україні» можна за посиланням.

Дата проведення: 28 лютого, 2020 р. Адреса: Готель «Президент», вул. Госпітальна, 12, м.Київ.


Для довідки: Детальная інформація за телефоном 050 447 29 60, Аграрний Дорадчий Центр BRIDGES, e-mail: [email protected].