УКАБ Агротехнології. Центр: польовий формат інновацій та техніки

28 травня 2021, 11:07 2828

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» спільно з агенцією UCABevent проведуть наймасштабнішу польову подію літа «УКАБ Агротехнології. Центр».

Про це повідомляють організатори.

«УКАБ Агротехнології. Центр» — це наймасштабніша польова подія України у форматі демонстрацій техніки та агротехнологій у польових умовах. Щоразу це 2000+ відвідувачів, демонстраційні ділянки посівів соняшнику та кукурудзи, велика виставкова зона статичних експозицій, новинок техніки, ресурсів, систем точного землеробства, тематичні майстер-класи, семінари та тест-драйви, 8+ годин спілкування у професійному середовищі, презентації можливостей агродронів та розіграш цінних призів», — йдеться в повідомленні УКАБ.

50+ агрегатів від топових вітчизняних та закордонних виробників будуть випробувані на полі площею 50 га. Під час демопоказів в роботі будуть представлені: зернозбиральні комбайни, сівалки та посівні комплекси, розкидачі мінеральних добрив, самохідні та причіпні обприскувачі, агродрони, агрегати strip-till, глибокорозпушувачі, плуги, дискові борони, дисколапові агрегати.
Більше 100 компаній представлять свої новинки у статичній експозиції.

Польова подія «УКАБ Агротехнології. Центр» відбудеться 28 липня 2021 року на території агрохолдингу «Агро-Регіон» (с. Велика Олександрівка, Бориспільський р-н, Київська обл.).

GPS-координати: 50.396983, 30.888927

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації