У Фірташа називають безпідставними звинувачення директора завода в несплаті податків

02 червня 2021, 10:33 2783

Голова правління «Сєверодонецького об'єднання «Азот», що входить в Ostchem (Group DF), Леонід Бугайов не отримував підозру від прокуратури в умисному ухиленні від сплати податків.

Про це заявила адвоката Анна Чишинська, коментар якої розповсюдила прес служба Group DF на сторінці у Facebook.

«Леонід Бугайов не отримував підозру, про звинувачення нам стало відомо з офіційного повідомлення Прокуратури та ЗМІ. Суть претензій ми не можемо прокоментувати, поки детально з ними не ознайомимося», — сказала захисниця.

В Group DF заявили, що ПрАТ «Сєверодонецький Азот» працює виключно в правовому полі. Всі передбачені законодавством податки повністю оплачені і підприємство готове підтвердити це документально.

«Ми категорично відкидаємо всі звинувачення стосовно Леоніда Бугайова як безпідставні, впевнені в своїй правоті та маємо намір відстоювати свою позицію в судовому порядку», — говориться у повідомленні.


Для довідки: 1 червня 2021 р. Луганська обласна прокуратура повідомила про підозру Голові правління ПрАТ «Сєвєродонецьке об'єднання Азот», що входить в Ostchem (Group DF), за фактом умисного ухилення від сплати податків, що призвело до ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 212 КК України).