Стартує новий онлайн-курс від програми Агрокебети

16 жовтня 2020, 10:57 2648

Програма «Агрокебети» започатковує новий онлайн-курс для діючих фахівців агробізнесу — «LAND MANAGEMENT. Управління земельними ресурсами».

Про це повідомляють організатори освітнього проєкту «Агрокебети».

«Освітній проєкт «Агрокебети Онлайн» анонсував проведення нового онлайн-курсу «Управління земельними ресурсами» саме зараз на запит агробізнесу, оскільки тема землі є надзвичайно важливою та актуальною для аграріїв. Необхідно завчасно розібратися у ключових питаннях земельних відносин та зрозуміти для себе, як працювати в нових умовах після відкриття ринку землі», — розповідає керівник проєкту «Агрокебети Онлайн» Анатолій Циркун.

За його словами, земля — це питання номер один на порядку денному кожного аграрія і це — ключовий ресурс агровиробника, управляти яким необхідно досконало.

«Саме на такі навички — управління, аналіз та правильне впорядкування — направлений цей курс. Лекції читатимуть досвідчені експерти-практики агробізнесу, які знають, як ефективно управляти земельним банком і як вирішувати різні питання, оскільки базуються на практичному досвіді в агробізнесі», — відмічає Анатолій Циркун.

За словами спікера курсу, екс-голови Держгеокадастру Дениса Башлика, в рамках лекційного блоку «Взаємодія з Держгеокадастром» слухачі отримають практичну та по-справжньому корисну інформацію: наприклад, перелік електронних послуг, які надаються державними органами, про які мало хто знає.

«Також учасники онлайн-курсу отримають покроковий план дій у випадку відмови у наданні послуг фахівцями Держгеокадастру та дізнаються про низку лайфхаків з отримання витягу з нормативно-грошової оцінки для сільгоспугідь.

На курсі ми розберемось, що вже є у земельних відносинах; звернемо увагу на окремі моменти, про які не кожний учасник ринку знає; дізнаємося, що треба змінити на перспективу та які існують інструменти, про які мало хто знає і які будуть важливі», — розповідає Денис Башлик.

Інший спікер онлайн-курсу, директор компанії Vkursi Agro Роман Граб розповість під час лекцій про сучасні технології в управлінні землею та чому питання цифровізації як ніколи нагальне для українських аграріїв.

«По-перше, це значна економія часу на отриманні тих чи інших відомостей та роботі з ними. Відповідно, збільшується швидкість прийняття рішень на основі цієї інформації. По-друге, це ліквідація людського фактору — всіх тих помилок, яких може припуститись людина в процесі внесення чи перенесення відомостей у ті чи інші паперові документи. По-третє, це питання безпеки та зручності. Немає потреби у зберіганні великої кількості документів, більше не треба хвилюватись за їхній стан. У цифровому форматі можна тримати будь-яку кількість документів та копій і бути впевненим, що їх не втратиш», — зазначає Роман Граб.


Для довідки: «Агрокебети» — це освітній проєкт підготовки висококваліфікованих працівників для сільськогосподарської галузі, унікальна освітня розробка бізнесу та навчальних закладів.

«Агрокебети Онлайн» — це серія тематичних курсів для фахівців, які вже працюють у агробізнесі та прагнуть постійного професійного розвитку.

Тривалість курсу «LAND MANAGEMENT. Управління земельними ресурсами» — один місяць. За цей час, з 19 жовтня по 13 листопада, відбудеться 13 занять (3 заняття на тиждень).

Детальніше про курс можна дізнатись за посиланням.