Триває голосування за кращий елеватор 2020 року

19 листопада 2020, 16:15 2450

Впродовж місяця, з 15 жовтня по 15 листопада, тривав прийом пропозицій за включення елеваторів, підприємств з переробки зернових та олійних, логістичних та трейдерських компаній, які працюють на території України, до конкурсу на визначення лідерів галузі.

Про це повідомляють організатори GRAIN STORAGE FORUM ELEVATOR-2021.

Відзначається, що на конкурс надійшло понад 200 заявок з різних номінацій рейтингу, і наразі розпочалося голосування, за результатами якого й будуть визначені переможці.

Лідери будуть визначатися Експертною радою, до якої увійшли по десять визнаних фахівців кожної з галузей, а також відкритим онлайн-голосуванням учасників ринку за номінантів рейтингу.

N.B. Названы лучшие элеваторы Украины 2019

При підрахунку результатів подані онлайн-голоси будуть зведені до 50-бальної шкали (за 50 балів буде прийнятий лідер онлайн-голосування), а також оцінки Експертної ради (до 50 балів). Зведена сума онлайн-голосів та Експертної ради складе підсумок голосування. Номінант, який набере найбільшу суму балів, буде визначений переможцем.

Підтримати номінантів своїм голосом.  

Голосування триватиме до 15 березня.


Для довідки: лідери рейтингів будуть названі та отримають нагороди 26 березня 2021 року під час GRAIN STORAGE FORUM ELEVATOR-2021. Організатори заходу: Група компаній ProAgro Group, Українська зернова асоціація, Центр транспортних стратегій, «УкрАгроКонсалт».