Експерт: Тренд на здорове харчування знизив споживання переробленої продукції

14 грудня 2020, 16:52 1830

Зміна в трендах споживання свіжих ягід відобразилась також на зростання попиту на заморожені ягоди, але негативно відобразилася на інших видах переробки ягідної продукції.

Про це повідомила призедент Асоціації «Ягідництво України» Ірина Кухтіна під час вебінару в рамках проєкту #ЕФКО — «Підсумки ягідного сезону-2020».

«Наприклад, якщо зростає споживання свіжої ягоди і замороженої на основі тренду здорового харчування, то рівень споживання соків знижується, оскільки цей продукт після термічної обробки втрачає свої корисні властивості», – пояснює Ірина Кухтіна.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua