Агротуристичний кластер ГорбоГори розробляє 5 туристичних маршрутів

25 липня 2020, 10:45 3686

На Львівщині триває реалізація проекту «Розвиток сільського підприємництва та інфраструктури агротуристичного кластера «ГорбоГори».

Про це повідомляється на сторінці facebook агротуристичного кластера «ГорбоГори».

«Цьогоріч з державного бюджету на виконання заходів проекту виділено кошти в сумі 23 497 тис.грн. Незважаючи на дефіцит бюджету та пандемію Covid 19, видатки обласного бюджету передбачені на співфінансування проекту «ГорбоГори» не зменшені та спрямовані в сумі 1560 тис.грн. Співфінансування з обласного бюджету дало можливість провести усі підготовчі роботи до початку будівництва та дало можливість не витрачати час на реалізацію проекту через затримку із фінансуванням з державного бюджету», — зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Проектом передбачено створення 5 туристичних маршрутів, будівництво 3 інфраструктурних об»єктів — (туристично-інформаційного центру «ГорбоГори» з магазином і фермерською кав«ярнею; туристичного кемпінгу «Агросадиба»; туристичного кемпінгу Центр «Місто майстрів»), закупівлю с/г техніки, проведення фестивалю.

Також вже розроблено дорожню карту по будівництву кожного з цих об»єктів, проводяться роботи по виготовленню землевпорядної документації та ПКД