New Holland купує бізнес Kongskilde

31 жовтня 2016, 13:23 2245

Компанія New Holland Agriculture уклала угоду з компанією CNH Industrial про придбання підрозділу Grass and Soil, який спеціалізується на виробництві сільськогосподарського обладнання компанії Kongskilde Industries, що входить до складу Danish Group Dansk Landbrugs Grovvareselskab (DLG A.m.b.A.).

Про це AgroPortal.ua повідомила прес-служба New Holland.

Відмічається, що це придбання дозволить значно розширити асортимент компанії новими ключовими за своїм значенням товарними позиціями. Зокрема, мова йде про ґрунтообробне та посівне обладнання, а також техніку для заготівлі сіна і кормів. 

«Придбання підрозділу, який займається виробництвом обладнання для обробітку ґрунту, посіву, заготівлі сіна та кормів для Kongskilde, дозволяє розширити асортимент сільськогосподарської техніки компанії New Holland Agriculture ще однією ключовою модельною лінійкою. Поки що мережа дилерів та імпортерів Kongskilde залишатиметься ключовою точкою комунікацій для їхніх клієнтів. Ця угода забезпечує можливості росту і створює потужну платформу для розвитку бізнесу Kongskilde та її брендів з поступовою інтеграцією відповідної продукції в модельну лінійку техніки New Holland», — зазначив бренд-президент New Holland Agriculture Карло Ламбро (Carlo Lambro).

В рамках цього придбання повинна відбутись передача активів, що пов'язані з діяльністю підрозділу. Уточнюється, що цей бізнес включає в себе два заводи в Європі, розташовані в Польщі та Швеції, а також інші виробничі потужності в регіонах Європи, Близького Сходу та Африки (EMEA), Азіатсько-Тихоокеанському регіоні (APAC) та в регіонах Північноамериканської зони вільної торгівлі (NAFTA).

Завершення транзакції залежить від різних умов, у тому числі від отримання регуляторних погоджень.


Для довідки: New Holland має довгу історію лідерства в сегменті сінозаготівельної техніки, яка бере початок в 1940 р., коли вона здійснила прорив у розвитку технологій заготівлі сіна, представивши американським фермерам перший прес-підбирач із автоматичною системою підбирання скошеної маси та обв'язки тюків. 

Компанія розробила повну лінійку сінозаготівельної техніки, яка включає в себе косарки, сіноворушилки, валкоутворювачі, прес-підбирачі та обладнання для штабелювання тюків. Зараз New Holland — це провідний міжнародний бренд, який є лідером ринку сінозаготівельної та іншої сільськогосподарської техніки в Північній Америці.