New Holland покаже аграріям нове обладнання для точного землеробства

19 листопада 2017, 09:12 3780

Компанія New Holland оновила і розширила своє портфоліо двома новинками — обладнанням для точного землеробства.

Як говориться у повідомленні компанії, розробки будуть представлені на Agritechnica 2017.

Так, New Holland розширила функціонал свого обладнання для точного землеробства (PLM™) за рахунок використання нових технологій та комбінацій обладнання. Принцип Open — Connected — Smart — Supported (Відкрита технологічна архітектура — Постійний зв'язок — Інтелектуальність — Підтримка), який покладено в основу рішень PLM™, дозволяє користувачам не тільки максимально ефективно використовувати отримані в процесі роботи дані, а ще й випереджати нові вимоги завтрашнього дня.

«New Holland може використовувати цю просту у впровадженні технологію на тракторах всіх наших модельних рядів. Зараз ми проводимо відповідні випробування в господарствах клієнтів, щоб отримати чітке уявлення про те, наскільки безпілотна техніка допоможе нашим клієнтам у сільськогосподарському секторі на всій планеті. Також ми налагоджуємо з ними тісні партнерські зв'язки, щоб зрозуміти, де саме найдоцільніше використовувати цю технологію та як вона вплине на традиційне сільське господарство», — пояснює керівник відділу маркетингу систем точного землеробства PLM компанії New Holland Ден Халлідей.

Також  оновлено буде додаток PLM Solutions. Під час виставки Agritechnica вийдуть у світ англійська та німецька версії цього продукту, доступ до завантаження яких надаватиметься на відповідних сайтах програмного забезпечення для портативних пристроїв. У 2018 році з'являться його нові локалізовані версії на мовах інших країн світу.

New Holland, вдосконаливши системи регулювання норм внесення, розширила функціонал свого обладнання для управління ISOBUS-сумісними машинами. Це відкриває додаткові можливості використання в господарстві агрегатованого обладнання різних брендів і навіть дозволяє клієнтам оновлювати агрегати, роблячи їх сумісними з системами управління ISOBUS. Серед основних удосконалень — можливість використання великокристалічних міндобрив та покращене управління технікою із застосуванням меншої кількості моніторів в кабіні та єдиного джерела агротехнічних даних.

Разом з тим, на виставці буде представлена ще одна новинка у точному землеробстві — система EVO NIR — для аналізу вмісту поживних речовин у збираній культурі в режимі реального часу для зернозбиральних комбайнів і великих тюкових прес-підбирачів.

«Система EVO NIR гарантує найвищу точність аналізу культури завдяки високій частоті відбору проб і використанню численних калібрувальних кривих. В результаті картографування поля аналіз здійснюється з неперевершеною точністю. Повна та точна інформація щодо вмісту поживних речовин у зібраному врожаї — ключ до його продажу за найкращою ціною та оптимізації агротехнічних заходів, що, в кінцевому результаті, підвищує продуктивність роботи та прибутковість бізнесу», — сказав керівник відділу збиральної техніки компанії New Holland Ларс Скйолдагер Соренсен.

EVO NIR вже використовується на кормозбиральних комбайнах серії FR Forage Cruiser. Відтепер це саме обладнання пропонується і для зернозбиральних комбайнів CR Revelation 2018 модельного року та великих тюкових прес-підбирачів BigBaler, а в майбутньому стане доступним і для інших модельних лінійок сільськогосподарської техніки.

Система EVO NIR використовує метод близької інфрачервоної спектроскопії і розроблялась у співробітництві з компанією Dinamica Generale (DG) — партнером компанії New Holland Agriculture, що спеціалізується на вагових системах, електронних приладах і аналізаторах близького інфрачервоного випромінювання (NIR). Вона здатна з надзвичайною точністю вимірювати кількість вологи та визначати інші параметри рослинної маси, такі як вміст сухої речовини, сирого протеїну, сирого жиру, крохмалю, нейтрально- та кислотно-детергентної клітковини (НДК та КДК).