LOZOVA MACHINERY представила новинки на Дні поля

10 серпня 2021, 17:27 2589

День поля LOZOVA MACHINERY-2021 відбувся 5 серпня на базі великого господарства «Колос» (поруч з селом Валер'яновка в Лозівському районі Харківської області).

Про це йдеться в повідомленні компанії.

«Цей рік максимально відчуває аграріїв. Рясні дощі в поєднанні з високою температурою створюють такі умови, коли без правильного підбору сільгоспзнарядь і якісного захисту не обійтися. Допомогти аграріям зорієнтуватися в сучасному ринку грунтообробних машин, техніки для логістики, перевезень, модулів для посіву, підживлення та захисту рослин, проконсультувати щодо конкретної ситуації на полі і познайомити з новинками — це було головною метою Дня поля LOZOVA MACHINERY-2021 », — йдеться в повідомленні.

Відкриваючи День поля, президент LOZOVA MACHINERY Роман Гіршфельд зазначив, що у аграрного сектора колосальний потенціал.

«І такі спільні зустрічі допомагають нам вибирати правильний вектор розвитку, щоб продовжувати випускати на ринок конкурентоспроможну сільськогосподарську продукцію», — сказав він і додав, що цей день поля унікальний тим, що ми вперше, крім агрегатів «з конвеєра», компанія представила робочі машини, які пройшли вже не один десяток гектар і відпрацювали по кілька років. Присутні змогли побачити, в якому вони відмінному стані. Також були представлені новинки.

За словами головного конструктора LOZOVA MACHINERY Олексія Гриненко, увагу відвідувачів особливо привернули два напрямки: стан техніки після реальної роботи і особливі переваги кожного з агрегатів (гнучкі стійки, несмазиваемие підшипникові вузли, простота регулювань і т.п.), і особливу увагу зосередилося на новинки.

Саме на Дні поля LOZOVA MACHINERY дебютував оборотний плуг IMPERIAL 7 + 1, який продемонстрував класичну технологію землеобработкі. Знаряддя відрізняється міцним конструктивним рішенням, високоякісним матеріалом, регульованими функціональними параметрами і володіє великим ресурсом роботи

Також вперше широкому загалу компанія презентувала своє нове топове напрямок — агрегат інжекторного внесення рідких добрив SOVEREIGN. Ширина захвату становить 21 метр. При цьому ширина машини в транспортному положенні всього 3 метри.

У «параді техніки» і в стаціонарній експозиції гості змогли ознайомитися ще з однією прем'єрою — легкої пружинною бороною LIRA XS-9, яка ідеально підійде для обробки «ніжних культур», таких як, наприклад, соя.

«Протягом дня учасники знайомилися з передовими розробками в АПК, налагоджували ділові контакти, обмінялися досвідом та оцінили роботу конкретних моделей техніки в польових умовах», — відзначили в компанії.