Найбільша у Центральній Європі виставка перенесена через коронавірус

11 березня 2020, 10:51 2551

Одна з найбільших аграрних виставок TECHAGRO 2020, що проходить в м. Брно (Чехія), перенесена на 11-15 квітня 2021 р. через загрозу поширення коронавірусу.

Про це говориться в повідомленні компанії BEDNAR FMT.

«Основною причиною такого рішення є усунення комерційних ризиків та можливих невиправданих витрат для учасників, враховуючи міжнародний масштаб виставки, та обмеження, що виникають у зв'язку з поширенням коронавірусу в Європі», — повідомляють у компанії.

BEDNAR FMT готувала один із найбільших стендів площею 1250 м2, де мало бути представлено 15 агрегатів, зокрема новинки 2020 року, зернові сівалки OMEGA та ґрунтообробні агрегати.

«До цього питання ми підходимо професійно та виважено. Ми не хочемо розчаровувати наших клієнтів — експонентів та відвідувачів. Хоч сьогодні офіційно проведення виставки не заборонене, вже завтра ситуація може змінитися. Тому на цьому етапі підготовки до виставки ми повинні усунути всі понесені витрати та ризики. Планування заходу на непарні роки також важливе з огляду на нові дати, встановлені для інших європейських заходів», — зазначив генеральний директор торгових виставок у м. Брно Іржі Куліш.


Для довідки: TECHAGRO є третьою за величиною виставкою сільськогосподарських технологій у Європі, в якій, крім чеських виробників, беруть участь представники з Німеччини, Італії, Франції та ін.

BEDNAR FMT — чеський виробник сільськогосподарської техніки, що спеціалізується на машинах для обробки ґрунту, посіву, внесення добрив та мульчування. Компанія заснована в 1997 році Ладіславом Беднаром. На сьогодні BEDNAR FMT експортує продукцію до 35 країн Європи, Азії, Австралії, Північної та Південної Америки та Африки.