CLAAS оновив комбайн LEXION: +25% до продуктивності

19 листопада 2019, 11:50 2742

Компанія CLAAS з наступного року запускає у серійне виробництво комбайни лінійки LEXION другого покоління. Вперше новина про оновлену машину прозвучала ще в серпні, але саме на міжнародній виставці AGRITECHNICA 2019 багато хто зміг побачити цю техніку наживо на стенді компанії.

Про це повідомив керівник відділу продажів компанії «КЛААС Україна» Вадим Постригань в коментарі для AgroPortal.ua.

«Основне завдання — зробити більш продуктивну машину. В середньому завдяки оновленим технічним рішенням очікується до +25% до продуктивності», — говорить Вадим Постригань.

Клавішні комбайни LEXION 6000-5000 встановлюють стандарти завдяки новій системі обмолоту APS SYNFLOW WALKER: на 25% більше пропускної здатності, збільшений на 26% молотильний барабан, що забезпечує рівномірний потік маси швидкістю до 20 м/с.

Система обмолоту гібридних комбайнів LEXION 8000-7000 APS SYNFLOW HYBRID в поєднанні з системою вторинної сепарації ROTO PLUS забезпечує на 10% більш високу пропускну здатність. Також було збільшено подаючий барабан і молотильний барабан, діаметр якого збільшився з 600 до 755 мм. Також з'явилася можливість знижувати оберти двигуна при неповному завантаженні за допомогою системи DYNAMIC POWER, яка підбирає оптимальну потужність двигуна, максимально відповідну умовам роботи, що впливає на зниження витрати палива.

Джерело фото: AgroPortal.ua
Джерело фото: AgroPortal.ua

Представник компанії додає, що вже в цій версії комбайна більшість робочих завдань автоматизовано, і подальші розробки спрямовані на те, щоб участь оператора звести до мінімуму.


Наталія Помянська, AgroPortal.ua