BEDNAR уперше продемонстрував одразу 4 новинки техніки на УКАБ Агротехнології

03 серпня 2020, 11:40 2534

Компанія BEDNAR в Україні під час польової події «УКАБ Агротехнології 2020» продемонструвала чотири новинки ґрунтообробної та посівної техніки.

Про це повідомляє кореспондент AgroPortal.ua.

«Загалом на одному полі ми презентували 9 одиниць техніки з різних лінійок — найперше так багато в Україні. Хоча загалом модельний ряд значно ширший», — говорить комерційний директор BEDNAR в Україні Михайло Кришко.

Серед новинок, представлених на «УКАБ Агротехнології», відвідувачам вдалося побачити в роботі дисколапову борону ACTROS, зернову сівалку BEDNAR OMEGA і комплекс агрегатів BEDNAR для глибокого розпушування Terraland_Profi з одночасним внесенням мінеральних добрив завдяки причіпному бункеру FertiCart.

Також був представлений у статиці міжрядковий просапний культиватор ROW-MASTER. Хоча зараз і не сезон для такої техніки, до нього була прикута особлива увага, зазначає Михайло Кришко.

Також, за його словами, в демо відвідувачів зацікавила дисколапова борона ACTROS.

«ACTROS може подрібнювати та перемішувати рослинні рештки за один прохід на глибину до 35 см, а також руйнувати ущільнені шари ґрунту, використовуючи різні робочі стійки, — розповідає комерційний директор BEDNAR в Україні. — Унікальністю його є те, що транспортна вісь знаходиться між рядами робочих стійок. Це ідеальне рішення для роботи в екстремальних умовах, наприклад, при високій вологості ґрунту без використання заднього котка».

Джерело фото: Bednar
Джерело фото: Bednar

Іншим представленим у польових умовах агрегатом була сівалка OMEGA, яка є однією з найновіших на ринку. Представник компанії BEDNAR зазначає, що вона має полегшену конструкцію. Це дозволяє працювати з широкою гамою тракторів та висівати різні види зернобобових культур з широким діапазоном налаштувань та норм висіву — як при класичній оранці, так і при мінімальній системі обробітку. Окрім того, передбачена можливість одночасного внесення мінеральних добрив у рядок або міжряддя.

Джерело фото: Bednar
Джерело фото: Bednar

Вагомою перевагою сівалки OMEGA є X-подібне розміщення передніх секцій робочих дисків. Це дозволяє уникнути «дрифтування» сівалки під час роботи.

«При всіх своїх перевагах агрегат має також і привабливу ціну», — додає Михайло Кришко.

Також він акцентував увагу на комплексі агрегатів глибокого розпушування з одночасним внесенням мінеральних добрив FERTI-CART + TERRALAND.

Джерело фото: Bednar
Джерело фото: Bednar

«Це технологія, яка набирає обертів. Перші такі комплекси ми завезли в Україну під замовлення ще чотири роки тому. Комбінація добре себе зарекомендувала, тому поширюємо дану технологію серед більшого кола аграріїв», — говорить комерційний директор компанії BEDNAR.

FERTI-CART являє собою пневматичний бункер, який в поєднанні з глибокорозпушувачем Terraland TN призначений для внесення мінеральних добрив у профіль ґрунту при проведенні операції глибокого розпушування. Бункер працює під надлишковим тиском і забезпечує точне дозування мінеральних добрив.

«Поєднання двох операцій в одну дає змогу суттєво зекономити. Окрім того, це набагато ефективніше, ніж розкидати добрива по поверхні ґрунту», — підсумував Михайло Кришко.


Для довідки: компанія «АМАКО Україна» є одним з найбільших дилерів в Україні сільськогосподарської техніки Bednar, Massey Ferguson, Geringhoff, технологічних рішень Precision Planting, комерційних автомобілів IVECO, а також є структурною одиницею виробника зрошувальних машин WESTERN.

Компанія «АМАКО Україна» дає можливість українським аграріям придбати будь-яку ґрунтообробну та посівну техніку BEDNAR під 0% у валюті строком до 2 років.