BEDNAR проводить масштабне навчання дилерів

26 червня 2020, 09:31 1976

Протягом 6-ти днів компанія BEDNAR в Україні проводить масштабну подію «Велике літнє навчання» для дилерів техніки BEDNAR, поєднавши теорію з наочною демонстрацією техніки.

Комерційний директор BEDNAR в Україні Михайло Кришко каже, що в навчанні взяло участь понад 100 менеджерів та сервісних інженерів дилерів техніки BEDNAR.

«На наш погляд, класичне теоретичне навчання в класах повинне доповнюватися практикою, у нашому випадку — наочною демонстрацією техніки для більш змістовного та практичного сприйняття інформації. Подібне навчання компанія BEDNAR в Україні проводить вперше, але впевнений, що це стане хорошим початком для майбутніх ще більш масштабних подій в Україні», — коментує Михайло Кришко.

На демонстраційному полі учасникам заходу представлено сім найбільш актуальних агрегатів BEDNAR для українського ринку на сезон літо-осінь: дисковий лущильник Swifterdisc XO8000F, дискова борона Atlas AO6000Profi, передпосівний компактор Swifter SO6000F, зернова сівалка Omega OO6000FL, глибокорозпушувач Terraland TN3000D7Profi, бункер для внесення мінеральних добрив FC3500 та новинка цього року — диско-лаповий агрегат Actros RO4000R.

Джерело фото: AgroPortal.ua
Джерело фото: AgroPortal.ua

Для довідки: компанія «АМАКО Україна» є одним з найбільших дилерів в Україні сільськогосподарської техніки Bednar, Massey Ferguson, Geringhoff, технологічних рішень Precision Planting, комерційних автомобілів IVECO, а також є структурною одиницею виробника зрошувальних машин WESTERN.


Наталія Помянська, AgroPortal.ua