Bednar пропонує міжрядний культиватор з високоточною моніторинговою системою CultiCam

04 лютого 2021, 13:32 2352

Просапний міжрядний культиватор Row-Master від компанії Bednar може бути обладнаний спеціальною моніторинговою системою CultiCam, яка веде агрегат точно між рядками, при цьому дозволяючи йому працювати з більшою швидкістю без пошкоджень основної культури.

Про це повідомляють у компанії Bednar Україна.

«Дана система здатна точно вести культиватор вже від двох перших листків буряку, що дозволяє агрегату раніше вийти в поле. Основними перевагами системи CultiCam є висока точність = більша робоча швидкість = більша ефективність; ранній весняний обробіток уже від двох листків; менший ризик ушкоджень рослин», — йдеться в повідомленні.

У компанії додають, що агрегат можливо налаштувати з точністю до +/- 2,5 см. Також існує можливість роботи на високій робочій швидкості.

«Кольорова камера CultiCam має в своєму полі зору 3 ряди, які вона «сканує» для отримання тривимірних зображень рослин і їх оцінки (кольору, висоти). Далі інформація передається в електронну систему монітора, який генерує дані до блоку управління, що задає точний напрямок руху робочих органів агрегата Row-Master за допомогою електрогідравлічного управління», — пояснюють у компанії.

В цілому система CultiCam включає: камеру, монітор, блок управління, датчик положення, електрогідравлічне регулювання, датчик швидкості, кріплення та кронштейни.

Існує два варіанти точного ведення для Row-Master: CultiCam Standard і CultiCam Professional.

Найближчим часом Bednar анонсує опційне посекційне відключення у просапному культиваторі Row-Master.

Детальніше про агрегат.