AMAZONE представила дві новинки техніки в польовых умовах

03 серпня 2020, 18:20 2628

Компанія «АМАЗОНЕ-Україна» під час польової події «УКАБ Агротехнології 2020» представила дві одиниці техніки: самохідний обприскувач Pantera 4503 і дискову борону Catros XL.

Презентація новинок уперше відбувалась на міжнародній виставці AGRITECHNICA 2019. Про це для AgroPortal.ua розповів регіональний представник компанії «АМАЗОНЕ-Україна» Олексій Дядинюк.

Обидві моделі цікаві для українського аграрія своєю технологією.

«Штанга в самохідному обприскувачі Pantera 4503 обладнана абсолютно новою системою копіювання рельєфу та технологією SwingStop — активного гасіння повздовжніх коливань, що повністю прибирає ризик нерівномірної обробки на крайніх секціях при розгойдуванні обприскувача на нерівностях, гальмуваннях і прискореннях», — розповідає регіональний представник компанії.

Також Олексій Дядинюк додає, що Pantera 4503, завдяки унікальному алгоритму роботи комп’ютера, що відповідає за розподіл потужності, має найнижчу витрату палива у своєму класі.
Дискова борона Catros XL має два типи дисків на вибір — мілкозубчасті та агресивні, діаметром 610 мм.

«У новій моделі використовуються більш посилені амортизатори, кронштейни дисків та маточини. Продемонстрована версія обладнана переднім ножовим котком, тому ідеально підходить для обробітку після ріпаку, кукурудзи та соняшнику», — коментує Олексій Дядинюк і додає, що борона працює на глибину від 5 до 16 см.

Серед інших важливих опцій, що можуть бути встановлені попереду дисків, — штригельна борона, яка дозволяє рівномірно розподілити валки соломи по полю, та
crush board, для роботи після оранки. Також є можливість обрати один із 11-ти типів котків позаду. «Catros XL може використовуватись і як лущильник, і як агрегат для основного обробітку», — резюмує регіональний представник компанії.


Наталія Помянська, AgroPortal.ua