АМАКО пропонує універсальний агрегат для передпосівного обробітку ґрунту

10 лютого 2021, 13:57 2284

Рівномірно створене посівне ложе є ключовою умовою для якісної роботи сівалки, забезпечуючи висів насіння на однакову глибину по всій площі. Передпосівний культиватор SWIFTER за 1 прохід здійснює до 8-ми операцій, що допоможе зберегти вологу та в максимально короткі строки виконати посів.

Про це розповів керівник із розвитку ґрунтообробної техніки компанії «АМАКО Україна» Дмитро Хоменко в коментарі для AgroPortal.ua.

«SWIFTER підходить як для технології класичного обробітку ґрунту, так і мінімального. За рахунок того, що в агрегаті є можливість обрати тип робочої секції — стрільчасті лапи, гамма-лапи чи пружинні лапи, культиватор може ефективніше розкривати свій потенціал під конкретну технологію, культуру», — зазначає спеціаліст.

В компанії Bednar лінійка компакторів покриває сегмент тракторів від 90 до 500+ к.с., відповідно робоча ширина агрегатів — від 3 до 18 м. Тоді як їхня транспортна ширина — до 3 м.

«Передпосівний культиватор SWIFTER представлений на ринку України понад 10 років, за даний час ми вже маємо зворотній зв’язок, щоб оцінити якість роботи техніки. Можу сказати, що понад 90% таких відгуків є позитивними», — додає Дмитро Хоменко.

Географія працюючих компакторів Swifter в Україні
Географія працюючих компакторів Swifter в Україні

Для довідки: компанія «АМАКО Україна» пропонує ексклюзивні умови придбання техніки BEDNAR: 0% — від 12 до 36 місяців у валюті та 0% — на 12 місяців у гривні.

«АМАКО Україна» є дилером техніки Massey Ferguson, WESTERN, Geringhoff, Bednar та технологічних рішень Precision Planting, а також комерційних автомобілів IVECO. Також «АМАКО Україна» надає запчастини та комплектуючі до більш ніж 20-ти брендів імпортної сільгосптехніки, забезпечуючи оперативну доставку в будь-який куточок країни через 16 сервісних центрів по всій Україні.