В Україні відбудеться інтенсив із часниківництва

27 лютого 2020, 14:58 2416

В Київі 13 березня відбудеться Міжнародна Євразійська конференція «Часниківництво як бізнес», на якій будуть розглянуті важливі для галузі напрямки.

Про це повідомляють організатори заходу — Інститут часниківництва™, Інститут овочівництва та баштанництва НААН, Львівський національний аграрний університет та Інститут картоплярства НААН.

«Продаж є головним «локомотивом» бізнесу, розвиток якого без прибутку є неможливим. Через це наш захід починається саме з розгляду цього блоку. Під час конференції будуть розкриті критерії якості, яким повинен відповідати товарний часник для реалізації на експорт і на внутрішній ринок», — відмічають організатори.

Також будуть показані конкурентні переваги сучасних технологій. Зокрема, з азійськими інноваційними технологіями ознайомить директор і власник компанії KANG NONG (Південна Корея) Beom Jin Kim. Європейського лідера, обладнання якого використовується в усьому світі, представить іспанська компанія JJ Broch.

Про вибір сорту і садивного матеріалу розповість професор фізіології рослин з Ізраїлю Rina Kamenetsky та професор Зеновій Сич, який займається селекцією, розмноженням і вивченням біологічних особливостей українських сортів часнику.

Крім того, окремо будуть висвітлені технології зберігання та цифрові технології для ефективного вирощування часнику.

Зареєструватися на захід можна за посиланням.